Close
  • Principal
  • /
  • Streaming
  • /
  • Com veure el recorregut en directe del Tour de França 2021 de forma GRATU fromTA des de qualsevol lloc

Com veure el recorregut en directe del Tour de França 2021 de forma GRATU fromTA des de qualsevol lloc

Pocs nou mesos després de l’esdeveniment retardat de l’any passat, l’esdeveniment ciclista més important del món torna al seu lloc familiar a mitjan estiu del calendari. Seguiu llegint per obtenir la vostra guia completa sobre com veure una transmissió en directe del Tour de França, independentment d’on sigueu al món.

Els mateixos jugadors claus de l’edició de l’any passat semblen lluitar per l’anhelat mallot groc, amb la possibilitat que el campió en defensa Tadej Pogacar tingui una vegada més el seu competidor més dur pel títol provinent del seu compatriota eslovè Primoz Roglic.

És probable que les esperances britàniques descansin sobre l’estrella de Ineos Grenadiers, Geraint Thomas, mentre que Mark Cavendish sembla ser el principal aspirant a la samarreta verda, ja que el Deceuninck – Quick-Step Rider fa la seva esperada tornada.

Tenim tota la informació sobre com veure el Tour de França 2021 a cada etapa de forma gratuïta des de qualsevol lloc. I si sou fora del país i no podeu accedir a l’emissora nacional preferida, sempre podreu fer-houtilitzeu una VPN per evitar qualsevol restricció geogràfica.


Quan té lloc el Tour de França 2021?

De nou a la franja habitual d’estiu del calendari esportiu, l’edició d’aquest any de la prova ciclista més famosa del món té lloc entre el 26 de juny i el 18 de juliol.

Llegiu a continuació per veure els horaris complets de l’etapa.


On puc transmetre en directe el Tour de França 2021 a cada etapa de forma gratuïta al Regne Unit?

Les brillants novetats per als aficionats al ciclisme aUKés que podeu tornar a veure la gira d’aquest any de forma gratuïta en directeITV4.

La ITV ho éslliure a l'aire, tot i que hauríeu de tenir una llicència de televisió del Regne Unit vàlida i podeu veure la cobertura en línia a través de la plataforma de transmissió de la xarxaHub ITV, que té excel·lents aplicacions en diversos dispositius.


  • Escriptori:Windows, Mac
  • Mòbils:iOS, Android
  • Dispositius de reproducció en temps real:Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Now TV
  • Consoles:Xbox One, Xbox One S, Nvidia Shield
  • Televisors intel·ligents:Samsung TV (2012 i posteriors), FreeSat, YouView (BT, Talk Talk, Sony), Freeview Play, Virgin V6 Box

Com veure una reproducció en directe del Tour de França 2021 des de qualsevol lloc

Si esteu fora del país durant qualsevol de les etapes d’aquest any, podeu accedir a una reproducció en directe del Tour de França del 2021 fent ús de lamillor VPNper superar aquestes restriccions geogràfiques.

Amb la majoria de les emissores nacionals que bloquegen els serveis de transmissió al seu país, és possible que toqueu una paret a l’hora d’accedir a ITV Hub, Peacock o SBS a l’estranger. Tot i això, fent-vos una màtransmissió VPN, podeu accedir a un servidor als Estats Units o al Regne Unit (o en qualsevol altre lloc, segons el lloc en què es restringeixi geogràficament el vostre contingut en línia), i això canviarà la vostra adreça IP perquè aparegui com si navegéssiu bé des de la comoditat de casa vostra.


ExpressVPN és el campió dels proveïdors de VPNamb la seva excel·lent velocitat, una gran quantitat de funcions de seguretat i, per descomptat, la seva capacitat per desbloquejar contingut georegistrat, ens aconsegueix el millor seient de la casa per a cada etapa de Le Tour.


Millor encara, ofereix a nous clients unGarantia de devolució de 30 dies, que us permetrà provar-lo i esbrinar si realment és el servei per a vosaltres, abans de separar-vos del vostre dur guanyat dòlar. Millor encara, ara mateix podeu estalviar un 49% i rebre 3 mesos addicionals amb el vostre pla de franc.

-Proveu ExpressVPN 100% sense risc per transmetre en directe el Tour de França 2021

Veure el Tour de França 2021 en directe en línia

(Crèdit de la imatge: Guillermo Legaria Schweizer / Getty Images)

Quines altres opcions del Regne Unit estan disponibles per veure el Tour de França 2021

Una altra opció es presenta en forma d’emissora en gal·lèsS4C, que oferirà una cobertura diària en directe de la gira d’aquest any al seu canal de televisió lineal i a través de la seva aplicació i el servei de transmissió i captura de S4C Clic. Handilyment, S4C també està disponible per transmetre’s de forma GRATU viaTA mitjançantBBC iPlayer.

L’última opció addicional per a la cobertura en directe del Tour de França de cada etapa es presenta en forma de servei de transmissió en bicicleta dedicatGCN + Race Pass, que costa 39,99 lliures per any, però l’advertència és que només és mòbil.

Si esteu fora del país per al partit,mitjançant una VPNet permetrà veure tots els partits igual que si estiguessis a casa.

Com es pot transmetre en directe el Tour de França 2021 a qualsevol altre lloc del món

Independentment d’on estigueu sintonitzant, podreu reproduir en directe el Tour de França d’aquest any, amb un gran nombre de països amb accés acobertura gratuïtade cada etapa.

Aficionats al ciclisme alNOSALTRESes serveixen bé amb NBCTV Peacockservei de streaming que s’encarrega de les retransmissions en directe de l’esdeveniment d’aquest any. Peacock costa només 4,99 dòlars al mes, però actualment ofereix unProva gratuïta de 7 dies.

Canadencspot veure tota l’acció mitjançant un servei en línia dedicatFloBikes.

Una subscripció mensual us retornarà 30 dòlars, mentre que un compte anual costa 150 dòlars (12,50 dòlars al mes), cosa que també us donarà accés a la cobertura d’esdeveniments ciclistes importants durant tot l’any.

Espectadors amb seu aAustràliano us preocupeu per les tarifes de subscripció com a canal de transmissió gratuïtaSBSés l’emissor en viu exclusiu de la nació de Le Tour Down Under, amb la seva cobertura també disponible per veureLloc web de SBS.

No és una gran sorpresa comprovar que també hi ha una cobertura en directe gratuïta disponible a través de diverses grans emissores europeesFrance TV Sportla xarxa principal que ofereix cobertura al país amfitrió, mentre queRTBFdinsBèlgicaiRai SportdinsItàliatambé mostrarà la gira d’aquest any de forma gratuïta.

Tour de França 2021: horari complet

  • Etapa 1: dissabte, 26 de juny a les 12.10 h CEST, 11.10 h BST, 6.10 h ET
  • Etapa 2: diumenge, 27 de juny a les 13.10 h CEST, 12.10 h BST, 7.10 h ET
  • Etapa 3: dilluns, 28 de juny a les 13.10 h CEST, 12.10 h BST, 7.10 h ET
  • Etapa 4: dimarts 29 de juny a les 13.25 hores CEST, 12.25 h BST, 7.25 h ET
  • Etapa 5 (ITT): dimecres, 30 de juny a les 12.15 hores CEST, 11.15 hores BST, 6.15 hores ET
  • Etapa 6: dijous, 1 de juliol a les 15.15 CEST, 12.55 h BST, 7.55 h ET
  • Etapa 7: divendres, 2 de juliol a les 11:00 CEST, 10:00 BST i 5:00 ET
  • Etapa 8: dissabte, 3 de juliol a les 13.10 h CEST, 12.10 h BST, 7.10 h ET
  • Etapa 9: diumenge, 4 de juliol a les 13:00 CEST, 12:00 BST, 7:00 ET
  • Descans - dilluns 5 de juliol
  • Etapa 10: dimarts, 6 de juliol a les 15.55 CEST, a les 12.05 h BST, a les 7.05 h ET
  • Etapa 11: dimecres, 7 de juliol a les 12:00 CEST, 11:00 BST, 6:00 ET
  • Etapa 12: dijous, 8 de juliol a les 12:00 CEST, 11:00 BST, 6:00 ET
  • Etapa 13: divendres, 9 de juliol a les 12.05 h CEST, 11.05 h BST, 6.05 h ET
  • Etapa 14: dissabte, 10 de juliol a les 12.25 h CEST, 11.25 h BST, 6.25 h ET
  • Etapa 15: diumenge, 11 de juliol a les 12.20 h CEST, 11.20 h BST, 6.20 h ET
  • Descans - dilluns 12 de juliol
  • Etapa 16: dimarts, 13 de juliol a les 15.55 CEST, a les 12.05 h BST, a les 7.05 h ET
  • Etapa 17: dimecres, 14 de juliol a les 11.55 h CEST, 10.55 h BST, 5.55 h ET
  • Etapa 18: dijous, 15 de juliol a les 13.35 h CEST, a les 12.35 h BST, a les 7.35 h ET
  • Etapa 19: divendres, 16 de juliol a les 12.20 h CEST, 11.20 h BST, 6.20 h ET
  • Etapa 20 (ITT): dissabte, 17 de juliol a les 15.55 CEST, a les 12.05 h BST, a les 7.05 h ET
  • Etapa 21: diumenge 18 de juliol a les 16.15 CEST, 15.15 BST, 10.15 h ET

Com utilitzar una VPN per desbloquejar qualsevol restricció

Si esteu fora dels límits de l’emissora preferida, podeu utilitzar una VPN per desbloquejar qualsevol restricció geogràfica i veure una transmissió en directe del Tour de France com si estiguéssiu com a casa. Aquí teniu la nostra guia pas a pas sobre com fer-ho.

  • VPN -representant xarxa privada virtual- Ofereix seguretat i anonimat mentre navegueu en línia, mitjançant protocols establerts per xifrar les vostres dades i fer-les il·legibles per a persones de fora.
  • Com a part d’això, també podeu fer-hocanvieu la vostra adreça IP, que identifica la vostra ubicació.
  • La majoria de les VPN ofereixen unllista de les ubicacions on es troben els servidorsunir-se.Si us connecteu a ells, canvieu la vostra IPper aparèixer com si estigués navegant des d'aquest país / ciutat. Al seu torn, podeu fer-hoaccedir al contingut bloquejat a aquest país.
  • Quan es tracta de trobar una VPN, heu d'assegurar-vos que trobeu la VPNel millor que sigui adequat per al dispositiu escollit, amb proveïdors de VPN que ofereixen compatibilitat per a un munt de dispositius, inclososVPN per a Mac,VPN per a telèfons intel·ligents Android, unVPN d'iPad, i fins i tot una gamma bastant enginyosaVPN gratuïtes.
  • Un cop hàgiu pres la decisió sobre la VPN més adequada per al vostre dispositiu i els vostres mitjans per utilitzar una VPN,registreu-vos i instal·leu-lo.
  • Per reproduir en directe el Tour de França, tot el que heu de fer ésseleccioneu un país que mostri coincidències de la llista de servidors disponibles i connecteu-vos. Aleshores podreu saltar sobre les restriccions geogràfiques, ja que ITV Hub i Peacock us obriran les portes en línia.
  • També volem assegurar-vos que els vostres diners es gastin bé, de manera que us recomanem que busqueu una VPN que ofereixi una prova sense risc.ExpressVPN és un dels molts proveïdors que té una garantia de devolució de diners durant 30 dies.

Llegeix més: